Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2020-2021
  4. Facultatea de Protecția Mediului
  5. Semestrul al II-lea
  6. Ciclul II (Master)
  7. Specializarea - Siguranţă şi Securitate Agroalimentară
  8. Anul II

Anul II

Proiectarea unui Aliment Eco Inovativ

Metode de Control Operativ în Protecţia Consumatorului

  • Formator: Giani-Catalin Bura

Controlul Produselor Agroalimentare prin Metode Reologice

  • Formator: Ioan Mintas

Autentificarea şi Falsificarea Alimentelor

  • Formator: Cornelia Purcarea

Practică de Cercetare pentru Elaborarea Lucrării de Disertație

  • Formator: Adrian-Vasile Timar
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle