Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2020-2021
  4. Facultatea de Protecția Mediului
  5. Semestrul al II-lea
  6. Ciclul II (Master)
  7. Specializarea - Siguranţă şi Securitate Agroalimentară
  8. Anul I

Anul I

Etică şi Integritate în Cercetarea Știinţifică

  • Formator: Diana Popovici

Tehnici Moderne de Procesare în Industria Alimentară

  • Formator: Mariana Urs

Politici şi Strategii Globale de Securitate Alimentară

  • Formator: Anca-Monica Brata

Marketingul Produselor Agroalimentare Ecologice

  • Formator: Anamaria-Aurelia Morna

Factori de Impact Asupra Calităţii Materiilor Prime

  • Formator: Simona-Ioana Vicas

Controlul Microbiologic al Produselor Agroalimentare

  • Formator: Camelia-Mihaela Bara
  • Formator: Raluca Popovici

Practică

  • Formator: Adrian-Vasile Timar
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle