Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2020-2021
  4. Facultatea de Protecția Mediului
  5. Semestrul I
  6. Ciclul II (Master)
  7. Specializarea - Siguranţă şi Securitate Agroalimentară
  8. Anul II

Anul II

Produşi Secundari de Metabolism Implicaţi în Asigurarea Calităţii Produselor Agroalimentare (opţ.)

Sistemul HACCP în Industria Alimentară (opţ.)

Metode Moderne de Prelucrare în Panificaţie şi Morărit

  • Formator: Laszlo Ruska

Managementul Calităţii Produselor Agroalimentare

  • Formator: Anamaria-Aurelia Morna

Trasabilitatea Produselor Agroalimentare

  • Formator: Giani-Catalin Bura

Informatică Aplicată în Industria Alimentară

  • Formator: Mircea Curila
  • Formator: Adela-Olimpia Todea
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle