Skip to main content
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Log in
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Home
  1. Courses
  2. Facultăţi
  3. 2020-2021
  4. Facultatea de Protecția Mediului
  5. Semestrul I
  6. Ciclul II (Master)
  7. Specializarea - Siguranţă şi Securitate Agroalimentară
  8. Anul II

Anul II

Produşi Secundari de Metabolism Implicaţi în Asigurarea Calităţii Produselor Agroalimentare (opţ.)

Sistemul HACCP în Industria Alimentară (opţ.)

Metode Moderne de Prelucrare în Panificaţie şi Morărit

  • Teacher: Laszlo Ruska

Managementul Calităţii Produselor Agroalimentare

  • Teacher: Anamaria-Aurelia Morna

Trasabilitatea Produselor Agroalimentare

  • Teacher: Giani-Catalin Bura

Informatică Aplicată în Industria Alimentară

  • Teacher: Mircea Curila
  • Teacher: Adela-Olimpia Todea
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Powered by Moodle