Tovább a fő tartalomhoz
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Kezdőoldal
  • Tovább
magyar ‎(hu)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Belépés
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Kezdőoldal
  1. Kurzusok
  2. Facultăţi
  3. 2020-2021
  4. Facultatea de Protecția Mediului
  5. Semestrul I
  6. Ciclul II (Master)
  7. Specializarea - Siguranţă şi Securitate Agroalimentară
  8. Anul II

Anul II

Produşi Secundari de Metabolism Implicaţi în Asigurarea Calităţii Produselor Agroalimentare (opţ.)

Sistemul HACCP în Industria Alimentară (opţ.)

Metode Moderne de Prelucrare în Panificaţie şi Morărit

  • Tanár: Ruska Laszlo

Managementul Calităţii Produselor Agroalimentare

  • Tanár: Morna Anamaria-Aurelia

Trasabilitatea Produselor Agroalimentare

  • Tanár: Bura Giani-Catalin

Informatică Aplicată în Industria Alimentară

  • Tanár: Curila Mircea
  • Tanár: Todea Adela-Olimpia
Portáltámogatás elérése
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Adatmegőrzés összegzése
Szolgáltatja a Moodle