Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2024-2025
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Studii de licenta
  6. Controlul si expertiza produselor alimentare (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 2
  8. Semestrul 2

Semestrul 2

Operații unitare in industria alimentara - Proiect

  • Formator: Mariana Popovici
  • Formator: Mariana Urs

Inocuitatea produselor alimentare II

  • Formator: Anamaria-Aurelia Morna
  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan

Limbi moderne IV

  • Formator: Anamaria Supuran

Utilaje in industria alimentara - Proiect

Chimie fizica și coloidala

  • Formator: Memete Adriana-Ramona
  • Formator: Cornelia Purcarea

Utilaje in industria alimentara II

Microbiologie speciala

  • Formator: Camelia-Mihaela Bara
  • Formator: Ramona Chirila
  • Formator: Raluca Popovici

Gastrotehnie și catering

  • Formator: Giani-Catalin Bura
  • Formator: Anamaria-Aurelia Morna
  • Formator: Ionel-Marius Osvat

Operații unitare in industria alimentara

  • Formator: Mariana Popovici
  • Formator: Mariana Urs
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle