Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2024-2025
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Studii de licenta
  6. Controlul si expertiza produselor alimentare (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 4
  8. Semestrul 2

Semestrul 2

Legislatie in industria alimentara

  • Formator: Ramona-Vasilica Bacter

Procesarea minima atermica si termica a produselor alimentare

  • Formator: Lucian-Vasile Bara
  • Formator: Adrian-Vasile Timar

Utilaje in industria alimentara - Proiect

  • Formator: Carmen-Violeta Iancu

Utilaje in industria alimentara II

  • Formator: Carmen-Violeta Iancu

Alimente functionale

  • Formator: Ioana-Andra Vlad

Controlul si asigurarea calitatii in industria alimentara

  • Formator: Laszlo Ruska

Analiza produselor agroalimentare II

  • Formator: Alina-Grigorita Ardelean-Popa
  • Formator: Ramona Chirila
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle