Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2023-2024
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Masterat
  6. Siguranta si securitate agroalimentara (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 2
  8. Semestrul 1

Semestrul 1

Sistemul HACCP in industria alimentara

  • Formator: Ioana-Andra Vlad

Managementul calitatii produselor agroalimentare

  • Formator: Anamaria-Aurelia Morna

Trasabilitatea produselor agroalimentare

  • Formator: Giani-Catalin Bura

Produsi secundari de metabolism implicati in asigurarea calitatii produselor agroalimentare

  • Formator: Cornelia Purcarea

Metode moderne de de prelucrare a produselor de origine vegetala

  • Formator: Laszlo Ruska

Proiectarea produselor alimentare noi

  • Formator: Mariana-Florica Bei
  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle