Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2023-2024
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Studii de licenta
  6. Controlul si expertiza produselor alimentare (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 3
  8. Semestrul 2

Semestrul 2

Biotehnologii speciale

  • Formator: Rosan Cristina-Adriana

Tehnologia produselor alimentare de origine vegetala II

  • Formator: Alina-Grigorita Ardelean-Popa
  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan

Igiena societatilor din industria alimentara II

  • Formator: Lucian-Vasile Bara

Tehnologia produselor alimentare de origine vegetala - proiect

  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan

Gastrotehnie și catering

  • Formator: Anamaria-Aurelia Morna

Principiile nutritiei umane

  • Formator: Mariana-Florica Bei

Tehnologii generale in industria alimentara II

  • Formator: Adrian-Vasile Timar

Management

  • Formator: Anca-Monica Brata
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle