Cursul de Tehnica culinara , isi propune sa identifice notiunile de baza din procesul de productie a preparatelor culinare , sa evidentieze transformarile fizico-chimice ale alimentelor in timpul procesului de preparare, sa identifice defectele produselor culinare finale si principiile de baza a prepararii tuturor categoriilor de preparate culinare.
- Formator: Daniela-Camelia Marele
Cunoașterea și utilizarea a cel puțin un software pentru detectarea plagiatului
Cunoașterea și utilizarea specificațiilor de licență (proprietate) pentru software, la descărcare de pe Internet
Cunoașterea și utilizarea a cel puțin 2 sisteme de citare, Sistemul Harvard și Sistemul cuprins în Procedura privind elaborarea lucrării de finalizare a studiilor a Universității din Oradea
Cunoașterea și utilizarea Intrucțiunilor de formatare a articolelor publicate de Analele Universității din Oradea, Fascicula Protecția Mediului, cel puțin la nivelul Citare-Referințe
Cunoașterea și utilizarea specificațiilor de licență (proprietate) pentru software, la descărcare de pe Internet
Cunoașterea și utilizarea a cel puțin 2 sisteme de citare, Sistemul Harvard și Sistemul cuprins în Procedura privind elaborarea lucrării de finalizare a studiilor a Universității din Oradea
Cunoașterea și utilizarea Intrucțiunilor de formatare a articolelor publicate de Analele Universității din Oradea, Fascicula Protecția Mediului, cel puțin la nivelul Citare-Referințe
- Formator: Diana Popovici
- Formator: Dorin Popa