Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2020-2021
  4. Facultatea de Protecția Mediului
  5. Semestrul I
  6. Ciclul I (Licență)
  7. Specializarea - Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare
  8. Anul IV

Anul IV

Controlul Calităţii pe Flux Tehnologic în Industria Alimentară

  • Formator: Laszlo Ruska

Controlul și Analiza Calităţii Laptelui și Produselor din Lapte

  • Formator: Elena Hilma

Contaminanţi Fizico-Chimici în Produsele Agroalimentare

  • Formator: Adriana-Monica Chis

Zoonoze (Boli Transmisibile de la Animale la Om)

  • Formator: Ramona Chirila

Analiza Riscului în Industria Alimentară

  • Formator: Giani-Catalin Bura

Bolile Produselor Vegetale Depozitate (opţ.)

  • Formator: Alina-Grigorita Ardelean-Popa

Controlul şi Analiza Cărnii şi Produselor din Carne Peşte şi Avicole

  • Formator: Cornelia Purcarea
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle