Tovább a fő tartalomhoz
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Kezdőoldal
  • Tovább
magyar ‎(hu)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Belépés
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Kezdőoldal
  1. Kurzusok
  2. Facultăţi
  3. 2025-2026
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Studii de licenta
  6. Tehnologia prelucrarii produselor agricole (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 3
  8. Semestrul 2

Semestrul 2

Tehnologii extractive și fermentative

  • Tanár: Morna Anamaria-Aurelia
  • Tanár: Osvat Ionel-Marius

Utilaje in industria alimentara II

  • Tanár: Iancu Carmen-Violeta

Tehnica frigului - proiect

  • Tanár: Timar Adrian-Vasile

Tehnica frigului

  • Tanár: Timar Adrian-Vasile

Tehnologia vinului

  • Tanár: Brata Anca-Monica

Depozitarea produselor vegetale

  • Tanár: Osvat Ionel-Marius

Controlul calitații produselor alimentare

  • Tanár: Chirila Ramona

Tehnologie in industria uleiului, zaharului și a produselor zaharoase I

  • Tanár: Ardelean-Popa Alina-Grigorita

Principiile nutritiei umane

  • Tanár: Bei Mariana-Florica
Portáltámogatás elérése
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Adatmegőrzés összegzése
Szolgáltatja a Moodle