Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2025-2026
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Studii de licenta
  6. Controlul si expertiza produselor alimentare (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 3
  8. Semestrul 1

Semestrul 1

Tehnologia produselor alimentare de origine animala I

  • Formator: Ionel-Marius Osvat
  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan

Ambalarea, etichetarea și designul in industria alimentara

  • Formator: Mariana-Florica Bei

Tehnologia produselor alimentare de origine vegetala - proiect

  • Formator: Laszlo Ruska

Igiena societatilor din industria alimentara I

  • Formator: Lucian-Vasile Bara

Tehnologia produselor alimentare de origine vegetala I

  • Formator: Laszlo Ruska

Analiza senzoriala

  • Formator: Dorin Popa

Tehnologii generale in industria alimentara I

  • Formator: Adrian-Vasile Timar
  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan

Controlul calitatii produselor de origine vegetala

  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle