Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2025-2026
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Studii de licenta
  6. Controlul si expertiza produselor alimentare (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 3
  8. Semestrul 2

Semestrul 2

Tehnologii generale in industria alimentara II

  • Formator: Laszlo Ruska
  • Formator: Adrian-Vasile Timar

Biotehnologii speciale

  • Formator: Cristina-Adriana Bals
  • Formator: Rosan Cristina-Adriana

Igiena societatilor din industria alimentara II

  • Formator: Lucian-Vasile Bara

Aditivi și ingrediente in industria alimentara

  • Formator: Memete Adriana-Ramona
  • Formator: Simona-Ioana Vicas

Controlul calitatii produselor de origine animala

  • Formator: Ramona Chirila

Tehnologia produselor alimentare de origine vegetala II

  • Formator: Alina-Grigorita Ardelean-Popa

Marketing

  • Formator: Anca-Monica Brata
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle