Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2024-2025
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Masterat
  6. Siguranta si securitate agroalimentara (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 2
  8. Semestrul 1

Semestrul 1

Sistemul HACCP in industria alimentara

  • Formator: Adrian-Vasile Timar
  • Formator: Ioana-Andra Vlad

Metode moderne de de prelucrare a produselor de origine vegetala

  • Formator: Laszlo Ruska

Trasabilitatea produselor agroalimentare

  • Formator: Giani-Catalin Bura
  • Formator: Ramona Chirila

Managementul calitatii produselor agroalimentare

  • Formator: Giani-Catalin Bura
  • Formator: Anamaria-Aurelia Morna

Proiectarea produselor alimentare noi

  • Formator: Adrian-Vasile Timar
  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan

Produsi secundari de metabolism implicati in asigurarea calitatii produselor agroalimentare

  • Formator: Memete Adriana-Ramona
  • Formator: Cornelia Purcarea
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle