Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2024-2025
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Studii de licenta
  6. Controlul si expertiza produselor alimentare (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 2
  8. Semestrul 1

Semestrul 1

Principii si metode de conservare a produselor alimentare

  • Formator: Alina-Grigorita Ardelean-Popa

Educație fizica și sport III

Grafica asistata de calculator

  • Formator: Mircea Curila

Microbiologie generala II

  • Formator: Camelia-Mihaela Bara
  • Formator: Ramona Chirila
  • Formator: Raluca Popovici

Limbi moderne III

  • Formator: Anamaria Supuran

Utilaje in industria alimentara I

Principiile nutritiei umane

  • Formator: Mariana-Florica Bei

Inocuitatea produselor alimentare I

  • Formator: Giani-Catalin Bura
  • Formator: Anamaria-Aurelia Morna
  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle