Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2023-2024
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Studii de licenta
  6. Controlul si expertiza produselor alimentare (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 4
  8. Semestrul 1

Semestrul 1

Tehnologii generale ale produselor de origine animala - lapte si produse lactate

  • Formator: Elena Hilma

Reziduri anorganice si organice in produsele agroalimentare

  • Formator: Cornelia Purcarea

Proiectarea sistemelor de controlul calitatii

  • Formator: Laszlo Ruska

Controlul si expertiza produselor animaliere

  • Formator: Cornelia Purcarea

Inocuitatea produselor alimentare

  • Formator: Ioana-Andra Vlad

Principii si metode de conservare a produselor alimentare

  • Formator: Alina-Grigorita Ardelean-Popa

Politici si strategii globale de securitate alimentara

  • Formator: Anca-Monica Brata

Zoonoze

  • Formator: Ramona Chirila
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle