Sari la conţinutul principal
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Centrul de Învățare Universitatea din Oradea
Acasă
  1. Cursuri
  2. Facultăţi
  3. 2023-2024
  4. Facultatea de Protectia Mediului
  5. Studii de licenta
  6. Controlul si expertiza produselor alimentare (Invatamant cu frecventa, limba română)
  7. Anul 4
  8. Semestrul 2

Semestrul 2

Tehnologii generale ale produselor de origine vegetala - morarit si panificatie

  • Formator: Laszlo Ruska

Controlul si expertiza bauturilor alcoolice si nealcoolice

  • Formator: Mariana Urs

Controlul calitatii materiilor prime in industria alimentara

  • Formator: Adrian-Nicolae Vuscan

Legislație și protecția consumatorului

  • Formator: Ramona-Vasilica Bacter
  • Formator: Ioana-Camelia Chebeleu

Utilaje in industria alimentara - Proiect

  • Formator: Iancu Carmen Violeta

Utilaje in industria alimentara

  • Formator: Carmen-Violeta Iancu

Toxinfectii alimentare

  • Formator: Ioana-Andra Vlad
Serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Furnizat de Moodle